AKTUELT

Helhedsplanen blive udstillet i Bibliografen - Januar 2018.

Vi har nu en Helhedsplan for Bagsværd Bymidte.

Byrådet har den 20 december 2017 vedtaget at sende Helhedsplanen for Bagsværd Bymidte i høring, fra den 9. januar til og med den 6. februar.  Afsluttet.

Klik på link og læs online eller download PDF filer.

Bagsværd Handelsforening bestyrelse: Jannick - NyBolig, Steen - Meny, Jesper - Din Tøjmand og Christel - Frisør Hot N Tot.

Bagsværds Handelsforenings traditionelle julekonkurrence udløste en 1. præmie på 10.000 kroner – Per Christiansen fra Bagsværd endte med at vinde 1. præmien i Bagsværd Handelsforenings store julekonkurrence, hvor førstepræmien er en shoppetur i hestevogn – og nok så væsentligt retten til at forbruge 10.000 rare, danske kroner i Bagsværd Bys velassorterede forretninger og butikker. Vinderen kørte rundt i Bagsværd fredag den 22. december.

FIFTY SHADES – FRI

Danmarkspremiere torsdag 8. februar

Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades – Fri”, det tredje kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen “Fifty Shades”. Filmen bygger videre på historien, som tog sin begyndelse i “Fifty Shades of Grey” og ”Fifty Shades – I mørket”, der på verdensplan har indtjent næsten $950 millioner.“Fifty Shades – Fri” er instrueret af James Foley (”Fifty Shades – I mørket”, “Fear” og “House of Cards”) og producerne er igen Michael De Luca, Dana Brunetti og Marcus Viscidi, sammen med skaberen af blockbuster-serien E. L. James. Manuskriptet er skrevet af Niall Leonard baseret på James’ roman.

Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Arielle Kebbel, Dakota Johnson, Jamie Dornan
Modeshow

I gang med løb

I gang med løb / løb med er et tilbud til dig, der gerne vil i gang med eller løber lidt selv fra Bagsværd Atletik Club.

Vil du lære at løbe, løbe længere eller hurtigere, så kom til træningsstart mandag. 04. september kl. 17:00 på Bagsværd Stadion

Vi kører et 10 ugers forløb ledet af vores dygtige løbe- og hjælpetrænere, hvor træningen veksler mellem gang og løb, og vi forsøger at slutte af med at kunne lunte/løbe ca. 5 km.

Vi træner mandage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30.
Sidste træningsdag er lørdag d. 4. november
Træningen er tilrettelagt på 2 niveauer, så alle kan være med uanset alder og kondition.
Du kan også starte på et af klubbens faste løbehold, som du kan læse mere om vores hjemmeside.
Det koster 200 kr at deltage, og tilmelding sker via klubbens hjemmeside.
Betaling senest ved start enten kontant eller MobilePay 30 31 97 51.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lis Knudsen, der er træner for hold 4 på e-mail lisknudsen@gmail.com , tlf. 30 31 97 51 eller formand for motionsafdelingen Rasmus Wortziger på e-mail rasmus @ wortziger. dk (husk at fjerne mellemrummene), tlf. 26 81 82 78.

Danmarks Rostadion

Nyt nationalt rostadion
Klik for stort foto.
“Roning, kano og kajak er idrætsgrene, hvor Danmark er blandt de bedste i verden. Vi fejrer en stor milepæl i et fælles og mangeårigt ønske om nye, unikke faciliteter til både breddeidrætten og elitemiljøet her ved Bagsværd Sø. Det er et flot projekt, som rækker ud til hele hovedstadsregionen.”
Frank Jensen / Overborgmester i Københavns Kommune og formand for Team Danmark

Danmarks Rostadion ved Bagsværd Sø indfrier visionen om at skabe et rostadion i international særklasse, hvor eliten møder bredden, og rosportens klassiske discipliner møder andre former for idræt i balance mellem søen og skoven. Det bliver derfor mere og andet end et rostadion. Det bliver et sted, der blander idræt med sociale og naturskønne oplevelser. Alt sammen med fokus på at vise, at idræt ikke kun handler om styrke og udholdenhed, men også om social velvære og mental balance. Det handler om det hele menneske, og det er netop afsættet for det nye nationale rostadion, der som en bredt favnende ramme bliver præstationsfremmende for den enkelte idrætsudøver.

Klubber i Bibliografen

Her kan du læse om de klubber der er i Bibliografen

Filmklubben
Dokumentarfilmklubben
Klub BIB
Klub Kræs
Strikkecafeer
Gladsaxe Børnefilmklub
Læseklubber