AKTUELT

THE DARK TOWER

Danmarkspremiere torsdag 17. august

Der er andre verdener end disse…. Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biograf aktuel.Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O’Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey). Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort.I øvrige roller ses bl.a. Tom Taylor, Kathryn Winnick og José Zúñiga.THE DARK TOWER er instrueret af den danske instruktør Nikolaj Arcel, som sammen med Anders Thomas Jensen, Akiva Goldsman og Jeff Pinkner har skrevet manuskript til filmen.Rasmus Videbæk er filmens fotograf. Han har tidligere arbejdet sammen med Nikolaj Arcel på ”En Kongelige Affære”.#DarkTowerMovie Kilde: UIP

Genre: Action, Adventure, Fantasi
Instruktør: Nikolaj Arcel
Skuespillere: Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Abbey Lee
Censur: Tilladt over 11 år

Værebroparken fejrer 50 års jubilæum lørdag 19. august.

I den anledning holder Værebro Bibliotek åbent til kl. 18 og inviterer til quiz med mulighed for at vinde biografbilletter samt bogsalg i centergangen, hvor du kan købe kasserede bøger og tidsskrifter til små priser. Hele dagen serverer biblioteket kaffe for jer, der lægger vejen forbi.

https://gladbib.dk/nyheder/kort-nyt/vaerebroparken-50-aar

August

Mød os og Frugtformidlingen på Gladsaxedagen

Kom og mød grønt IDÉcenter og de frivillige fra Lokal Agenda 21 foreningen på Gladsaxedagen den 27.august. Det bliver en dag med fuldt fokus på have, køkken og mad. Vi holder til på hjørnet af Søborg Hovedgade og Rådhuspassagen – i starten af den store parkeringsplads.

Her har vi indrettet os med have og køkken, og du kan høre om økologisk havebrug, brug af regnvand i haven, bihold, brug af krydderurter, madspild, klimamad, affaldssortering og kompostering. Frugtformidlingen vil invitere dig til at lave urtesalt, som du kan få med hjem og de giver smagsprøver og opskrifter på forskellige urtepestoer.

AMERICAN MADE

Danmarkspremiere torsdag 24. august

Det er næsten for utroligt til at være sandt. Men dette er den ganske sandfærdige og fuldstændig vanvittige historie om piloten og fidusmageren Barry Seal (Tom Cruise), som helt uventet blev rekrutteret af CIA for at stå i spidsen for en af de største hemmelige operationer i amerikansk historie.”American Made” er instureret af Doug Liman og produceret af Imagine Entertainments Oscar®-vindende producer Brian Grazer (“Et smukt sind”), Cross Creek Pictures’ Brian Oliver (“Black Swan”) og Tyler Thompson (“Everest”), Quadrant Pictures’ Doug Davison (“The Departed”) og Kim Roth (“Inside Man”). Kilde: UIP

Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Tom Cruise, Sarah Wright, Caleb Landry Jones

Danmarks Rostadion

Klik for stort foto.
“Roning, kano og kajak er idrætsgrene, hvor Danmark er blandt de bedste i verden. Vi fejrer en stor milepæl i et fælles og mangeårigt ønske om nye, unikke faciliteter til både breddeidrætten og elitemiljøet her ved Bagsværd Sø. Det er et flot projekt, som rækker ud til hele hovedstadsregionen.”
Frank Jensen / Overborgmester i Københavns Kommune og formand for Team Danmark

Danmarks Rostadion ved Bagsværd Sø indfrier visionen om at skabe et rostadion i international særklasse, hvor eliten møder bredden, og rosportens klassiske discipliner møder andre former for idræt i balance mellem søen og skoven. Det bliver derfor mere og andet end et rostadion. Det bliver et sted, der blander idræt med sociale og naturskønne oplevelser. Alt sammen med fokus på at vise, at idræt ikke kun handler om styrke og udholdenhed, men også om social velvære og mental balance. Det handler om det hele menneske, og det er netop afsættet for det nye nationale rostadion, der som en bredt favnende ramme bliver præstationsfremmende for den enkelte idrætsudøver.

Klubber i Bibliografen

Her kan du læse om de klubber der er i Bibliografen

Filmklubben
Dokumentarfilmklubben
Klub BIB
Klub Kræs
Strikkecafeer
Gladsaxe Børnefilmklub
Læseklubber