AKTUELT

Jenna Bagge og Kajakroeren Rene Holten i “Vild med dans”.
Rene Holten, Athlete hos Red Bull og National Team hos Dansk Kano og Kajak Forbund.

MY LITTLE PONY FILMEN

Danmarkspremiere torsdag 5. oktober

Da den onde Stormkonge og hans håndlangere truer med at stjæle al magien i Ponyville, må de seks ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity kaste sig ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Et eventyr, der byder på masser af nye venner, men også udfordringer, som kun mod, magi og venskab kan løse. My Little Pony Filmen bringer for første gang ponyerne “Mane 6” til live på det store lærred i en skøn familiefilm om det magiske i venskab. Kilde: Nordisk Film

Genre: Animation
Censur: Frarådes under 7 år
Modeshow

I gang med løb

I gang med løb / løb med er et tilbud til dig, der gerne vil i gang med eller løber lidt selv fra Bagsværd Atletik Club.

Vil du lære at løbe, løbe længere eller hurtigere, så kom til træningsstart mandag. 04. september kl. 17:00 på Bagsværd Stadion

Vi kører et 10 ugers forløb ledet af vores dygtige løbe- og hjælpetrænere, hvor træningen veksler mellem gang og løb, og vi forsøger at slutte af med at kunne lunte/løbe ca. 5 km.

Vi træner mandage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30.
Sidste træningsdag er lørdag d. 4. november
Træningen er tilrettelagt på 2 niveauer, så alle kan være med uanset alder og kondition.
Du kan også starte på et af klubbens faste løbehold, som du kan læse mere om vores hjemmeside.
Det koster 200 kr at deltage, og tilmelding sker via klubbens hjemmeside.
Betaling senest ved start enten kontant eller MobilePay 30 31 97 51.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lis Knudsen, der er træner for hold 4 på e-mail lisknudsen@gmail.com , tlf. 30 31 97 51 eller formand for motionsafdelingen Rasmus Wortziger på e-mail rasmus @ wortziger. dk (husk at fjerne mellemrummene), tlf. 26 81 82 78.

August

Mød os og Frugtformidlingen på Gladsaxedagen

Kom og mød grønt IDÉcenter og de frivillige fra Lokal Agenda 21 foreningen på Gladsaxedagen den 27.august. Det bliver en dag med fuldt fokus på have, køkken og mad. Vi holder til på hjørnet af Søborg Hovedgade og Rådhuspassagen – i starten af den store parkeringsplads.

Her har vi indrettet os med have og køkken, og du kan høre om økologisk havebrug, brug af regnvand i haven, bihold, brug af krydderurter, madspild, klimamad, affaldssortering og kompostering. Frugtformidlingen vil invitere dig til at lave urtesalt, som du kan få med hjem og de giver smagsprøver og opskrifter på forskellige urtepestoer.

BLADE RUNNER 2049

Danmarkspremiere torsdag 5. oktober

Tredive år efter den første Blade Runner film, står Ryan Gosling klar i rollen som LAPD politiassistent K til at opklare en dybtbegravet hemmelighed med potentiale til at efterlade samfundet i totalt opløst kaos. Ks opdagelse fører ham frem til beslutningen om at finde Rick Deckard (Harrison Ford), til trods for at han har været savnet de sidste 30 år. – Med Denis Villeneuves som instruktør, Ridley Scott som executive producer og bl.a. Robin Wright (House of Cards) og Jared Leto (Suicide Squad) i nogen af filmens øvrige roller er der lagt an til en af efterårets helt store, fantastiske filmoplevelse. – Vi venter i spænding, vi venter på “Blade Runner 2049”! Kilde: UIP

Genre: Science Fiction, Thriller
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas

Danmarks Rostadion

Klik for stort foto.
“Roning, kano og kajak er idrætsgrene, hvor Danmark er blandt de bedste i verden. Vi fejrer en stor milepæl i et fælles og mangeårigt ønske om nye, unikke faciliteter til både breddeidrætten og elitemiljøet her ved Bagsværd Sø. Det er et flot projekt, som rækker ud til hele hovedstadsregionen.”
Frank Jensen / Overborgmester i Københavns Kommune og formand for Team Danmark

Danmarks Rostadion ved Bagsværd Sø indfrier visionen om at skabe et rostadion i international særklasse, hvor eliten møder bredden, og rosportens klassiske discipliner møder andre former for idræt i balance mellem søen og skoven. Det bliver derfor mere og andet end et rostadion. Det bliver et sted, der blander idræt med sociale og naturskønne oplevelser. Alt sammen med fokus på at vise, at idræt ikke kun handler om styrke og udholdenhed, men også om social velvære og mental balance. Det handler om det hele menneske, og det er netop afsættet for det nye nationale rostadion, der som en bredt favnende ramme bliver præstationsfremmende for den enkelte idrætsudøver.

Klubber i Bibliografen

Her kan du læse om de klubber der er i Bibliografen

Filmklubben
Dokumentarfilmklubben
Klub BIB
Klub Kræs
Strikkecafeer
Gladsaxe Børnefilmklub
Læseklubber